FREAKY Friday


Petak popodne, kraj radnog tjedna… Sve brige su ostavili u Splitu i zaputili se po dnevnu dozu Grede koja im je ovi put priredila ugodan i vjetrovit doček.

Nije puvala bura, ali trenja je bilo sasvim dovoljno da ti se u glavu uvuče misao; „možda je danas taj dan…“. Dvi su naveze pune optimizma pokušale iskoristit ponuđeno;

Tamari se prvoj posrićilo, riješila je najnoviji hit sezone 2012e, Markezinovod (7c+) – boulder start koji prema kraju prelazi u sve veću borbu protiv pumpe, definitivan „must do!“

Neumorni Slobo svoj je prezadnji dan u Splitu provea upravo na Gredi. Još mu je prošle godine prirasla srcu, ali petak jednostavno nije bia njegov dan….zviznija je s vrha Funky manijaka (7b) i odlučia ga ostavit za dogodine. Druga polovica ex Yu naveze, Goge, još uvik pokušava dokučit enigmu Nuspojave (7a+ 🙂  „šta uvatit u onoj zadnjoj rupi???“, ali miriše na skori prolazak.

Kako se dan bližija kraju, vitra je bilo sve više, a kože i pokušaja sve manje. Đapa Jr. iz zadnjih je rezervi iščupa pokret do ručke „moj spas za mene“ i uspješno ukopča sidrište popularnog klasika Freak power (7c). Kakav fajt za kraj dana!

….a u predzadnjem pokušaju je mislia skinit ukapčanja jer mu je bia pun k….

Svetski putnik!

Slobo sritan ti put, vidimo se uskoro! 

2 misli o “FREAKY Friday

Komentiraj